Serviciile de deratizare si dezinsectie sunt necesare atunci cand observam prezenta rozatoarelor, insectelor sau gandacilor sau cand constatam pagubele produse de acesti daunatori.
Este recomandata in primul prevenirea si efectuarea unor lucrari periodice de indepartare a daunatorilor, in acelasi timp cu mentinerea curateniei in spatiile publice sau locuibile.

Solicitati serviciul de deratizare si dezinsectie in urmatoarele situatii:

Prezenta oricarui fel de daunator reprezinta un pericol de imbolnavire, prin transmiterea catre om a multor boli. Pagubele materiale produse de daunatori pot fi importante si neplacute: rozatoarele pot roade instalatiile, zidaria sau izolatiile caselor sau cariile pot distruge mobila.
Metodele si substantele folosite in deratizare si dezinsectie pot fi diverse, folosindu-se substante care nu pun in pericol viata oamenilor si animalelor prin folosirea lor in procesul de deratizare si dezinsectie, folosindu-se capcane nontoxice pentru rozatoare, insecte si gandaci sau folosindu-se dispozitive electronice cu ultrasunete care indeparteaza daunatorii nedoriti.
Pentru o eficienta maxima in lucrarile de deratizare sau dezinsectie, este indicat sa apelati la serviciile unei firme specializate in dezinsectie-deratizare-dezinfectie (DDD), aceasta avand dotarea si echipamentele de protectie adecvate.