Toate activitatile care se desfasoara intr-o gradina, incepand cu pregatirea, plantarea si intretinerea gradinii, poarta denumirea de gradinarit. Persoana pasionata, calificata si cu experienta, care amenajeaza si intretine gradini se numeste gradinar si se ocupa de toate operatiunile necesare intr-o gradina.

Solicitati serviciile de amenajari si intretinere gradini in urmatoarele situatii:

In functie de conditiile existente (calitatea pamantului, expunerea la soare, suprafata disponibila) si de bugetul alocat amenajarii spatiului verde, gradinarul va poate propune un proiect de amenajare care sa tina cont de toti factorii doriti de proprietarul terenului.
Gradinarul asigura amenajarea gradinii, cat si ingrijirea periodica ulterioara. Intretinerea ulterioara este la fel de importanta ca amenajarea. Tratamentele, ingrasamintele, stropirile, fasonarea (taierea) plantelor, gazonului, arbustilor si pomilor, facute la timp, mentin gradina frumoasa, ingrijita si in viata pe toata perioada sezonului cald. Sfatul si experienta unui gradinar va pot ajuta in amenajarea unei gradini de calitate, consultanta oferita fiind cel putin bine venita.


Galerie foto